fbpx

nemSIM er dataansvarlig – hvordan kontakter du os?

nemSIM er dataansvarlig for behandlingen af de persondata, som vi modtager om dig.
Herunder kan du finde vores kontaktoplysninger.

Adresse: Smedeholm 13B, st. tv., 2730 Herlev
CVR-nr.: 35403779
Telefon: +45 71 99 17 10
Mail: [email protected]

Persondata – generelt
Persondata er alle typer af data, der kan henføres til dig. Når du besøger nemSIM’s hjemmeside, bliver der indsamlet en række data om dig. Disse data er typisk dit IP-nummer, et unikt ID, din geografiske placering og tekniske oplysninger om din pc/mobil/tablet, samt hvilke sider du klikker på. I forbindelse med at du køber vores abonnementer og services, indsamles der yderligere oplysninger om dig, i det omfang du selv indtaster dem og giver samtykke herom. Disse oplysninger er: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail og andre data du har givet. Alle disse data anvendes udelukkende internt hos nemSIM for at håndtere kundeaftaler, give service og support.
Dine persondata videregives aldrig til uvedkommende tredjeparter, medmindre du selv har givet samtykke herom. nemSIM indsamler aldrig persondata, medmindre du selv har indtastet og registreret disse persondata via køb, samarbejdsaftaler, deltagelse i undersøgelser mv.
nemSIM forbeholder sig altid retten til at opdatere og ændre behandlingen af persondata, hvilket vil kunne ses i rettelsen af ”sidst opdateret” datoen nederst på denne side.

Behandling af kundeoplysninger
nemSIM registrerer regnings- og forbrugsdata for at kunne opkræve betaling på korrekt vis, som opfylder reglerne i logningsbekendtgørelsen.
De registrerede oplysninger indebærer bl.a. IP-adresser, kaldte/eller sms-modtagne numre, tidsregistrering af forbrug (varighed og begyndelsestidspunkt), simkortets nummer (IMSI/ICC) og overført datamængde i MB.
Kunden kan selv frit få indblik i og disponere over egne data i online-portalen på nemSIM.dk. Her kan kunden eksportere data så længe denne er kunde hos nemSIM. Så snart denne vælger ikke at være kunde mere, har nemSIM ingen forpligtelse til at opbevare denne data, hvorfor disse data slettes efter endt kontrakt. Det er kundens eget ansvar selv at eksportere denne data eller bede nemSIM om det inden kundens kontrakt ophører.

Sikkerhed
nemSIM sørger altid for at behandle dine data i overensstemmelse med gældende lovgivning. Dette betyder, at dine data aldrig offentliggøres, videregives til uvedkommende, misbruges eller fortabes.
Person- og kreditkortoplysninger bliver transmitteret krypteret. nemSIM opbevarer ingen kreditkortoplysninger.
Hos nemSIM forekommer der løbende kontrol over vores sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at sikre os, at persondata altid håndteres forsvarligt og sikkert i henhold til dine rettigheder som bruger eller kunde. nemSIM kan dog aldrig 100% garantere for sikkerheden ved dataoverførsler via internettet, hvilket betyder, at der kan være risiko for, at andre uberettiget får adgang til data som sendes og opbevares elektronisk. Når du overfører personfølsomme data via internettet vil det derfor altid være på eget ansvar.

Formål
Formålet med at indsamle persondata er at identificere dig som bruger og for at vise dig annoncer, som muligvis er mere relevante for dig. Derudover benyttes persondata også til at optimere indhold og services på nemSIM’s hjemmeside.
Læs mere om relevante annoncer under ”Cookies” afsnittet længere nede.

Periode for opbevaring af persondata
Dine persondata opbevares i henhold til gældende datalovgivning. Perioden for opbevaring afhænger af informationernes karakter og baggrund. Dog slettes persondata løbende efterhånden som det formål, som dine persondata blev indsamlet for, afsluttes. Persondata, som ikke bruges længere, opbevares i højst 5 år.

Cookies
nemSIM indsamler data om dig, når du besøger vores hjemmeside. Dette gør vi for at forbedre og tilpasse indhold og services. Vi bruger cookies for at udføre statistikker, huske indstillinger og målrette relevante annoncer.  Hvis ikke du ønsker, at nemSIM skal indsamle data om dig, kan du slette dine cookies. Dog hvis du sletter dine cookies, så er der mindre sandsynlighed for at de annoncer der vises til dig, er relevante for dig.

På følgende tredjepartswebsteder anvendes cookies:
Google.dk
Google.com
nemsim.dk

De cookies som vi indsamler om dig gemmes højst 24 måneder i browseren fra sidste gang du besøgte vores hjemmeside. Hvis du igen besøger vores hjemmeside, bliver de 24 måneder nulstillet, hvilket betyder, at nye 24 måneder påbegynder.

Indsigt og klager
Du har altid ret til at gøre indsigelse overfor de persondata vi behandler om dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dig samtykke til nemSIM’s behandling af dine kunde- og persondata.
Som kunde har du altid ret til at få oplyst hvilke af dine data vi bruger og opbevarer.
Hvis du mener, at dine person- og kundedata er forkerte, kan du til enhver tid få dem rettet eller slettet. Skriv venligst til [email protected] for eventuelle henvendelser herom.
Hvis du ønsker at klage over nemSIM’s behandling af dine persondata skal du kontakte Datatilsynet.

 

Opdateret 28. april 2019

Kontakt os

Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10-16 og vi kan fanges på email, chatten og de sociale medier.

71 99 17 10 [email protected] Chat med os
my nemSIM

På "my nemSIM" kan du administrere dit abonnement og betale dine faktura.

Log ind på my nemSIM
Dækning

Vi benytter os af TDC's netværk og du kan derfor roligt forvente den bedste dækning nogensinde.

Se dækning
APN og indstillinger

Vores APN hedder "internet" uden brugernavn og kodeord.