Hvem er nemSIM?

nemSIM blev etableret i 2018 med det klare formål at tilbyde de billigste M2M (Machine-2-Machine) datakort til IoT/udstyr. Vi har gennemskuelige priser uden oprettelse eller andre gebyrer, og benytter TDC's netværk som giver dig den bedste dækning nogensinde. Vi er et 100 % danskejet selskab hjemmehørende i København.

Verdensklasse service!

Hos nemSIM arbejder vi på at give den bedste service til kunden. Vi svarer altid inden for 24 timer og alle vores kunder bliver prioriteret højst muligt. Vi har udarbejdet en FAQ med almindelige spørgsmål/svar - Skulle der alligevel opstå tvivl eller andet kan du fange os på email eller chatten. Vi svarer typisk inden for 1-2 timer alle hverdage.

SE FAQ

nemSIM følger med udviklingen

nemSIM sidder aldrig stille. Vi følger altid med på den seneste teknologi og bestræber os på at være blandt de første på markedet som vil kunne tilbyde senest teknologi. Vi arbejder allerede med eSIM i dag og vil tilbyde 5G så snart det bliver en realitet i Danmark.

Gå til prislisten
Kontakt os

Kundeservice har åbent mandag-torsdag fra 10-16 og fredag fra 10-14, og vi kan fanges på mail, chatten og de sociale medier.

71 99 17 10 [email protected] Chat med os
my nemSIM

På "my nemSIM" kan du administrere dit abonnement og betale dine faktura.

Log ind på my nemSIM
Dækning

Vi benytter os af TDC's netværk og du kan derfor roligt forvente den bedste dækning nogensinde.

Se dækning
APN og indstillinger

Vores APN er "internet" uden brugernavn og adgangskode.

Opsætningsparametre til data/GPRS og MMS